Autogarage Engocar Den Haag

Om hoge reparatie kosten te voorkomen adviseren wij u om uw auto regelmatig een grote of een kleine beurt te geven. Vloeistoffen die op raken, kleine schades en defecten of andere relatief kleine mankementen kunnen groter worden en andere auto onderdelen beschadigen.

Door de grote of kleine beurt bij ons te laten doen kunnen wij de kleine mankementen tijdig signaleren en dit ook uiteraard voor u herstellen. Een goed onderhouden auto rijdt zuiniger, is veiliger en behoudt meer waarde. Kortom, u bespaart veel geld.

Uw auto dient ieder jaar de Algemene Periodieke Keuring oftewel APK te ondergaan, wij kunnen u hierin van dienst zijn. Na een afspraak lopen wij uw auto volledig na, dit duurt ongeveer 45 minuten. In overleg met u vervangen wij de nodige onderdelen en schrijven hierna een RDW erkend keuringsrapport uit.

Wilt u uw auto uitbreiden met accessoires?

Uw kunt bij ons terecht.

Een goed werkende airconditioning in uw auto het hele jaar door is onmisbaar. Door kleine gebreken kan de kwaliteit van de airco achteruitgaan en zelfs het systeem beschadigen waarvan hoge reparatie kosten een gevolg zijn. Daarom is het belangrijk om uw airconditioning ieder jaar vakkundig te laten controleren.

Wij doen dit graag voor u. We controleren de werking en de kwaliteit van uw airconditioning, daarbij letten we op beschadigingen en gebreken. Na de analyse zullen wij de airconditioning herstellen.

Autobanden hebben veel invloed op de prestatie van uw auto. Het onderhouden en kiezen voor de juiste banden is belangrijk voor de veiligheid maar ook voor de verbruik.

Wij geven u graag advies over uw autobanden. We kunnen de banden voor u wissel, uitlijnen, balanceren, controleren op spanning en uiteraard ook voor u opslaan in onze garage.